Stambeni prostor : 184 m² Zemljišna parcela : 913 m² Broj etaža/sprat : 2 Broj kupatila : 2

OPIS NEKRETNINE: Na prodaju je porodična kuća novije gradnje koja se nalazi u Sanskom Mostu u naselju Mahala, na kraju ulice Redak, nedaleko od centra grada. Kuca se nalazi na veoma mirnom mjestu a ipak u blizini centra grada, kao I velike pijace (cca 500m), kao I magistralnog puta Kljuc-Prijedor (svega udaljen cca 100m). Nedaleko od kuce cca 150m nalazi se I Osnovna Skola Mahala.

Na zemljišnoj parceli velikoj 913m2 izgrađena je ova porodična kuća na dvije etaže uz korištenje najkvalitetnih materijala u svim fazama gradnje i realizacije projekta. Na velikoj zemljisnom parceli nalazi se kuca, koja je smjestena na cca 450 m2, dok drugi dio parcele se koristi kao vrt,a predvidjen je za izgradnju jos jednog slicnog objekta, a koji se naravno moze I posebno prodati, jer je kao poseban upisan u gradjevinske knjige. Objekat je sagrađen u skladu sa projektnom dokumentacijom, papirologija je uredna1/2, I pri prodaji je moguce u vrlo kratkom roku izvrsiti prenos vlasnistva. Pregledom objekta može se sa lahkoćom utvrditi da su izvedeni građevinsko zanatski radovi na objektu visokog kvaliteta i da je način i stepen održavanja objekta primjeran. Na cijeloj kući ugrađena je PVC stolarija sa aluminijskim roletnama, te prije 3 godine razvedeno moderno centralno grijanje na pelet peć.

RASPORED: Na prvoj etaži kuće prostire se hodnik iz kojeg se ulazi u prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i terasa. Na drugoj etaži kuće nalaze se četiri spavaće sobe, kupatilo (nedovršeno) i terasa.